Barnboksbloggen

Djuren flyttar in


skrivet den 15 jan av Admin, klockan:09:51
En till bok som riktar sig till barn som är mellan sex och nio år gamla är det ganska nyutgivna boken som heter Djuren flyttar in och som är skriven av Linn Hallberg. Linn Hallberg har ju tidigare skrivit böcker för barn som handlar om just djur och hon är duktig på att skriva och beskriva djur för barnen. Djuren flyttar in är alltså hennes senaste bok i serien som handlar om djur. I den här boken möter vi då ett antal både mer och mindre kända djur som flyttar in i grannhuset som dittills har varit helt obebott. Många intressant saker händer och man dras verkligen in i den här berättelsen och vill veta allt möjligt om dessa djur. Den här boken fick jag rekommenderad av en kompis som har äldre barn än jag men jag tänkte att jag skulle ta och läsa den även för mina barn som är yngre och jag tror att den kommer att bli omtyckt.

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt